2012

FFRA

Föreningen För Ryska Adoptioner

Sommarträff 2012

Finnåker, Bergslagen


Sommarträffen 2012 hölls den 27-29 juli på Finnåkers kursgård i Bergslagen. Vackert belägen nära en fin sjö med möjligheter till bad och kanotpaddling och med god mat så är det ett perfekt ställe för sommarträffen! Det vet alla som var med 2008 för då hade vi träffen på samma ställe. Här finns mer information om Finnåkers kursgård www.finnaker.se

 


 

De flesta familjer kom som vanligt under fredagseftermiddagen och några anslöt under lördagen. För en del tog det lite extra tid att komma fram då vägarna i området kring Finnåker var under renovering och väldigt "svårkörda". Det är fantastiskt roligt att se att trots att det gått ett helt år sen senast så hittar barnen sina kompisar direkt. Vi åt middag tillsammans och sen blev det mingel ganska sent in på kvällen.

 

På lördagen kom det lite regn men det hindrade inte barnen från att vara nere vid sjön och paddla eller gå på upptäcksfärd i skogen. Några tog också bilen och gjorde en utflykt till Nostalgibyn i Hosta (www.nostalgibyn.se) där man kan (åter-)uppleva Sverige på 50-talet och fika gott.

 


 

Efter middagen på lördagskvällen så blev det korvgrillning nere vid sjön. Vi pratade, barnen lekte och några av de lite äldre ungdomarna gjorde en kvällsutflykt till Lindesberg. En och annan mygga miste nog livet under kvällen också.

 

På söndagsmorgonen var det gemensam frukost och sen samlades vi alla utanför huvudbyggnaden för ett gemensamt förväl. Som vanligt hade det varit en supertrevlig helg och som vanligt kändes det som att tiden gått alldeles för snabbt. Och som vanligt såg vi alla fram emot att få träffas igen nästa år!

 

 

Kontakt

Thomas Andersson

thomas.andersson@karlstad.se

Dela

Facebook

Google+

Twitter