2014

FFRA

Föreningen För Ryska Adoptioner

Sommarträff 2014

Stegeborgsgården, Östergötland


Sommaren 2014  var vi på Stegeborgsgården i Östergötland. Utöver att det är en fantastiskt vacker plats, hade vi det också fantastiskt bra, kul, härligt och roligt. Precis som vanligt alltså!

 


Vi började samla ihop oss på fredag eftermiddag. Det är en härlig känsla när alla kommer, så fint att ses igen efter ett eller flera år. Se alla barn som växt så mycket sen sist, en del har t.o.m. hunnit bli vuxna. Det är så roligt att "våra stora barn" fortsätter att komma. Kanske får vi se dem ta med sina egna barn på träffarna om några år. I år hade vi också glädjen att ha några nya familjer med och i skrivande stund vet vi att fler barn kommit från Ryssland – vilket glädjebesked! – så kanske blir vi ännu fler nästa år.


Så följde årsmöte, mat, bad, prat, kvällsfika och mera prat, prat och ännu mer prat, klockan blev som vanligt mycket innan alla kom till ro.


Lördagen ägnades åt, bad, lek, små turer i omgivningarna, tipspromenad, mer mat och mer prat. På kvällen hade vi tårtkalas. FFRA fyllde 20 år, klart vi ville fira det! Med magarna fulla av tårta gick vi ner mot stranden för en grillkväll. Sen pratade vi igen halva natten.

 


På söndagen när frukosten var uppäten skingrades vi, trötta men nöjda, med en längtan efter att få ses igen nästa sommar.

 


Ja, så här har vi det när vi ses. Hoppas fler kommer med! Oavsett om barnen är små eller stora, oavsett om de kom hem för en månad sen eller för 20 år sen. Oavsett om bara föräldrarna kan komma eller om bara barnen kan komma – båda sakerna har faktiskt hänt. Oavsett om ni varit med förut eller det blir första gången.


VÄLKOMNA MED!

 

Lisa, Norrköping

 

 

Kontakt

Thomas Andersson

thomas.andersson@karlstad.se

Dela

Facebook

Google+

Twitter