2015

FFRA

Föreningen För Ryska Adoptioner

Sommarträff 2015

Sandslån, Höga Kusten


Årets sommarträff ägde rum lite längre norrut , närmare bestämt vid  Sandslåns Vandrarhem  tanför Kramfors. Ett sjuttiotal medlemmar deltog i träffen från fredag 24 juli till söndag 26 juli.


På sedvanligt maner hölls årsmöte, vi  grillade korv, gick tipspromenad, "spelade" Ludo, badade och, ja umgicks helt enkelt. Nedan  finns hela schemat för träffen.


Sandslån som är en ö i Ångermanälven spelade en gång i tiden en viktig roll vid flottningen av virke. Det var en gång världens största timmerskilje. I anslutning till vandrarhemmet finns bland annat ett fint flottarmuseum som är väl värt ett besök. Där finns också ett spännande häxmuseum.  www.sandslansgastgiveri.se


På lördagen var det som vanligt flera familjer som gjorde utflykter i närområdet, som exempelvis erbjuder möjlighet att besöka Box whiskeydestilleri och att prova på fina vandringsleder i Höga Kustens vackra landskap.   

Här kan du ladda ner en  PDF med ett intressant reportage om Höga Kusten. Tack till Volkswagen Magasin som låter oss dela reportaget här (observera att tävlingen som nämns i reportaget redan är avslutad).


Schema för sommarträffen


Fredag

17.00 Styrelsemöte (endast styrelsen)

18.00 Middag

19.00 Årsmöte

19.00 Aktivitet i för alla barn och ungdomar (parallellt med årsmötet), särskilt för nytillkomna att komma in i gänget (tex fotboll, frisbee, volleyboll)

20.00 - fria aktiviteter


Lördag

08.00 Frukost

10.00 Ludo (teambuildingaktivitet)

12.00 Lunch + Godispåse till barnen efter maten

13.00 Aktiviteter, fritt val tex

- Ångbåtstur

- Roddbåt/kanot

- Häxmuseum

- Flottarmuseum

- Besök på whiskeydestilleri

- Besök på travbana

18.00 Middag

19.00 Gemensam aktivitet, tex tipspromenad

20.00 Grillning


Söndag

08.00 Frukost

10.00 Avslutning med gruppfoto mm


 

 

Kontakt

Thomas Andersson

thomas.andersson@karlstad.se

Dela

Facebook

Google+

Twitter